درد پریودی؟

سلام خسته نباشید
من کسیت های ریز تخمدان دارم و دارو مصرف میکنم درد پریودی من خیلی شدید هست جوری که هنگام ادرار هم درد و سوزش دارم شدید هنگام نشستن هم واژنم به دشت درد میگیره و نمیتونم بشینم ایا این درد و سوزش شدید طبیعی هست؟
19سالمه مجردم و هیچگونه رابطه جنسی هم نداشتم تا به حالا

1 پـاسـخ

  • سلام درد قاعدگي يه بحث
    تخمدان پلي کيستيک يه موضوع
    و در هر دوي اين موارد اگر فقط در روزهاي اول پريودي کمي سوزش داشته باشيد ايرادي نداره
    اما درد و سوزش شديد در ادرار احتمال زياد عفونت ادراري هست که برخي اوقات بد عفونت هاي زنان و در دختران با عفونت هاي ناحيه تناسلي همراه هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران