۲۸
۷۲
خانــم

در رفتگی دنبالچه ؟

سلام ، آیا در رفتگی دنبالچه باعث نازایی میشه ؟دکتری رفته بودم که تخصص ماساژور و فکر کنم اسیب شناس بود اینو گفت در رفتگی دنبالچه باعث شده رحم تو شرایطی باشه که اسپرم به لوله ها نرسه و بارداری اتفاق نیفته وبهرمن گفت سه روز با روغن زیتون کمر به پایین و ماساژ بدم و ببندم تا برم مطب جا بندازه و گفت 3 روز بعدش درد شدید تو ناحیه شکم می گیری و بعد از اون باردار میشی به نظر شما حقیقت داره ؟

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام، خير دررفتگي دنبالچه عامل نازايي نيست. بعلاوه جا انداختن ان بعد از فاز حاد (يعني بعد از سه روز از اسيب) توصيه نمي شود. گاهي در رفتگي دنبالچه با مشکلات کف لگن همراهي دارد نظير اندومتريوز و عفونت هاي لگني که ممکن است انها عامل نازايي باشند. در هر صورت درمان نازايي خود را از پزشک زنان خودتون پيگيري بفرماييد. جا انداختن دنبالچه کمکي به شما نمي کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و ستون فقرات ، نوار عصب و عضله در تهران