۳۷
خانــم

سوال در مورد فراموش کردن بعضی مواردی که آقای دکتر محسنی موقع ویزیت مطرح کردند؟

با سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای دکتر، من امشب 12 دی ماه برای معاینه مجدد با توجه به جواب ام آر آی، به مطب شما مراجعه کردم و بعضی موارد رو مطرح کردید ولی متاسفانه بعد از انجام prp زانو و مچ دستم و بخاطر سرگیجه که داشتم متاسفانه فراموش کردم زودتر باز تا شما هم مطب بودین ازتون سوال بپرسم و متاسفانه وقتی اومدم شما رفته بودین..
ببخشید یه مورد در رابطه با زانوبند بود که شما توی پرونده من ننوشته بودین ولی وقتی برای تحویل مچ بند رفتم گفتند چون تزریق زانو هم داشتم احتمالا زانوبند هم لازم بوده.. من زانو بند هم گرفتم ولی گفتم از شما بپرسم که ایرادی نداره که استفاده کنم؟ چون یادم هست شما فقط مچ بند رو به من گفتین..
و اینکه اگر لازم هست باید مثل مچ بند شب ها زانو بند رو هم ببندم؟

و یه سوال دیگه در رابطه با جلسه پزشک قانونی برای تصادف هست که نتیجه معاینه شما رو بیزحمت باز میگین که باید چی بگم بهشون.. بخاطر اینکه تا الان مراحل پزشک قانونی با توجه به اعلام پزشک قبل فقط بر اساس کوفتگی جلو رفته بود

گزارش ام آر آی رو باز براتون پیوست میکنم
ببخشید آقای دکتر
خیلی ممنون
فاطمه بهرامیان

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران