۱۸
۷۵
آقــا

درد قاعدگی ؟

سلام و احترام
بنده 18 سال دارم و متأسفانه یه چند وقتی هست که درد هایی که دارم خیلی اذیتم می‌کنه ... دل درد ... درد در قسمت تخمدان ها ... سر درد ... حالت تهوع و یخ کردن دستام ... برخی از ماه ها به این شکل همراه با درد های وحشتناکی هستم ... بعضی موقع هم دوره خیلی راحتی دارم ... اما هر وقت درد داشتم ... یا استامینوفن 500 مصرف کردم یا نوافن مصرف کردم ...
میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیست ؟ آیا طبیعیه و اینکه مصرف نوافن موردی نداره ؟؟
و اینکه قرص تداپروکس 500 چطور ؟!
نوافن بهتره یا تداپروکس ؟!
کدوم توصیه میشه و ... ؟ باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران