لنز داخل چشمی ؟

سلام . بنده تو ی تصادف چشمم آسیب دید و قرنیه چشمم پاره شد ک با بخیه درستش کردن ولی لنز چشمم تخلیه شد و مردمک چشمم نابود شد همینطور عنبیه آسیب دید و شبکیه چشمم جدا شد ک با ویترکتومی درست شد و الان چشمم خوبه ولی دکترم گفت ک ریسکش بالاعه اگ بخوای لنز داخل چشمی بزاری امکان داره کج وایسه ولی با لنز تماسی و عینک دید 100 درصدی دارم، میخواستم بدونم راهی نیس ک بشه لنز داخل چشمیو تو چشم من کار گذاشت ؟

2 پـاسـخ

  • در جاهاي خاصي مي شود لنز ترنس سکلرال يعني لنزي که صلبيه دوخته و وصل مي شود کاشت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام.
    دکترتون بسيارتوصيه به جايي کردند.اصراربه لنز داخل چشمي نداشته باشيد.ريسک جراحي مجددوعدم دستيابي به شرايط فعلي براي شما زياده.عنايت بفرماييدکه براي شماازاين به بعدعينک علاوه براصلاح عيب انکساري نقش محافظ رانيزخواهدداشت.سعي کنيدلنزراازنوع ضدضربه انتخاب کنيدکه اگرمشکل جديدي پيش امدهم اين چشم وهم چشم مقابل محافظت بشه.شيشه ضدضربه توصيه بنده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران