۵۲
خانــم

خشکی انگشتان و بدن به خصوص در صبح؟

با سلام و احترام

خانمی 24 ساله
دکترچند وقت پیش عرض کردم که خشکی انگشتان دست به خصوص صبح که از خواب بیدارمیشم‌دارم
و همچنین کمرم احساس خشکی رو دارم و خم که میکنم دردناک است....
ازچند روز پیش که خدمتتون عرض کردم تا به الان خیلی انگشتانم خشک تر شده در حدی که چند روزه دو تا از انگشتانم اصلا خم نمیشه و دردناک است

شما فرمودین آزمایش روماتیسم انجام بدم اما به دکتر که مراجعه کردم گفتند که احتمالا کمبود کلسیم یا یک ویتامین در بدن باشه
آیا کمبود کلسیم یا ویتامین باعث خشکی بدن میشود؟

البته تالاسمی مینور و فقراهن ازبچگی داشتم اما هیچ وقت چنین نبودم ایا میتونم به خاطر تالاسمی باشه؟
هموگلوبین بر روی 9هست.

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي(غدد و ريه و روماتيسم و گوارش و کليه) در تهران