۳۹
۵۷
خانــم

تمایل به خودکشی و دوس ندارم زندگی کنم؟

آقای دکتر من اصلا دوس ندارم زندگی کنم نفس بکشم به شدت هر روز گریه میکنم هر روز پرخاشگری از دیروزم .آقای دکتر احساس میکنم باید یکی باشه بهش تکیه کنم و اون فرد نیس .
نه اینکه کس و کار ندارم خیلی ها دوسم دارن.ولی من با هیچ کس خوب نیستم
نمیتونم خوب باشم به شدت دچار فراموشی شدم بدون قرص الپروزلام نمیتونم بخوابم .هر روز نقشه ی خودکشی میکشم و نیدونم تا آمروز هم بخاطر مامانم اینکار رو نکردم اما نمیدونم با خودم چیکار کنم😔😔😔

1 پـاسـخ

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران