۳۸
۸۷
خانــم

نتیجه کلوپوسکپی؟

میخواستم جواب پاتولوژیم و تست اچ پی وی م را ملاحظه کنید و نتیجه را برام تفسیر کنید:
macroscopic examination of the sample:
the sample lableled endocervix includes tissue tissue pieces with mucus and blood clots , the dimensions of which after washing are 1×1×0.5 cm , cream - brown color and soft to elastic consistency , all of which are submitted in 1 issue.
microscopic examination of the sample:
polypoid tissue covered with endocervical epthelium was also seen .ecto - and endocervical epithelium with stroma containinge chronic inflammatory infiltrate was seen.
dx : endocervical curettage:
endocervical polyp
chronic cervicitis

بررسی ماکروسکوپی نمونه:
اندوسرویکس نمونه لیبل شده شامل قطعات بافتی با موکوس و لخته خون است که ابعاد آن پس از شستشو 1×1×0.5 سانتی متر به رنگ کرم قهوه ای و قوام نرم تا الاستیک است که همگی در 1 شماره ارائه شده است.
بررسی میکروسکوپی نمونه:
بافت پولیپوئید پوشیده از اپتلیوم آندوسرویكال اكتو و اپیتلیوم اندوسرویكال با استرومای حاوی ارتشاح التهابی مزمن دیده شد.
dx: کورتاژ اندوسرویکال:
پولیپ اندوسرویکال
دهانه رحم مزمن

sample : cervical vaginal swab
this test is based on real time pcr technique that amplifies e6 - e7 regions for differentiation of 30 hpv subtypes in extracted dna from the specimen . sensitivity of test may be influenced by stage of the infection sampling skills preservative liquid interfering substances blood and mucus.
low risk hpv targeted are 6 , 11,40,42,43,44,54,61,62,89 and 90 that are generally associated with high risk hpv targeted are 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59, that are generally associated with high grade, precancerous lesions and invasive cancer.
probable / possible high risk hpv targeted are 26,53,66,67,68,73,82.
result: real time pcr analysis performed on extracted dna from cervical vaginal swab .
no hpv genome high or low risk was detected in this given sample. conclusion : hpv infection is negative .

نمونه: سواب واژینال دهانه رحم
این تست بر اساس تکنیک real time pcr است که مناطق e6 - e7 را برای تمایز 30 زیرگروه hpv در DNA استخراج شده از نمونه تقویت می کند. حساسیت تست ممکن است تحت تاثیر مرحله عفونت مهارت های نمونه گیری مایع نگهدارنده مواد تداخل کننده خون و مخاط باشد.
hpv در معرض خطر پایین 6، 11،40،42،43،44،54،61،62،89 و 90 هستند که به طور کلی با hpv در معرض خطر بالا مرتبط هستند، 16،18،31،33،35،39،45، 51،52،56،58،59، که عموماً با ضایعات با درجه بالا، پیش سرطانی و سرطان مهاجم همراه هستند.
hpv پرخطر احتمالی / احتمالی 26,53,66,67,68,73,82 است.
نتیجه: تجزیه و تحلیل real time pcr بر روی DNA استخراج شده از سواب واژن گردن انجام شد.
هیچ ژنوم hpv پرخطر یا کم در این نمونه مشخص نشد. نتیجه گیری: عفونت hpv منفی است.

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در آشخانه