۴۸
۶۲
خانــم

دیسک کمر و لغزش مهره کمر؟

سلام مدتیه کمر درد دارم و پزشکم با توجه به نتایج ام ار ای تشخیص دادن لغزش مهره دارم . پزشک معالجم که متخصص درد هستند معتقدند تنها راه چاره جراحی است و تزریق هیچ کمکی بمن نمیکنه . اما با پزشک دیگری که ایشون هم متخصص درد هستند مشورت کردم ایشون معتقدند تزریق دیسکو ژل موفقیت آمیز خواهد بود

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درد / درمان ديسک کمر و گردن بدون جراحي و بيهوشي / ليزر ديسک / زونا / درمان چسبندگي نخاع کمر / درمان درد عصب سه قلو در تهران