٣٣
۶٣
خانــم

دلپیچه و اسهال؟

سلام و عرض ادب خدمت دکتر،حدود چند سال هست ک از خوردن غذای چرب و شیرین اجتناب میکنم،چون همیشه در حال ورزش هستم علاقه ای به خوردن غذای چرب،نوشیدنی شیرین ندارم ولی به محض خوردن غذای چرب،شیرین دچار دلپیچه شدید،اسهال و نفخ میشم،برای تخلیه اسهال فقط دوبار باید سرویس برم ک خوب بشم.دلیل این واکنش چی هست و دارویی هست ک من به پزشک به صورت حضوری مراجعه کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير شما به احتمال زياد سندرم روده تحريک پذير داريد و غذاي چرب را تحمل نمي کنيد. غذاهاي چرب به مقدار کم ميل کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران