۱۶
۷۸
خانــم

یبوست شدید مزمن؟

سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید
من 16 سالمه از کودکی یبوست مزمن داشتم و تا به حال دفع عادی نداشتم و دائما درگیر یبوستم
دارو زیاد مصرف کردم مثل پیدرولاکس پودر ثنا سیلاکس و شربت لاکتولوز و مدتی هم شیاف گلیسیرین ولی همه گی تا یه مدت تاثیر داشتن و بعد بی اثر میشدن
دفع با درد خیلی شدیدی هست و مقعدم زخم شده به طوری که هنگام دفع زخم باز میشه و خونریزی پیدا میکنم
میشه لطفا بگید چیکار کنم من امروز مطبتون وقت داشتم ولی نتونستم مراجمعه کنم به دلایلی میشه لطفا یکم راهنمایی کنید؟

1 پـاسـخ

  • سلام. شما بايدبررسي کامل براي يبوست شامل ازمايش وسونوگرافي وکولونوسکپي وبررسي فشار مقعدي بدهيد.براي اينکه زخم مقعد خوب شود بايد يبوست را درمان کنيد.براي درمان نياز به تغيير رژيم غذايي و افزايش فعاليت بدني داريد.فعلا رژيم پر فيبر ومايعات کافي داشته باشيد.پودرپيدرولاکس روزانه دو قاشق غذاخوري همراه تخم شربتي بخوريد . براي درمان کامل مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران