درد شدیدوزودگذردرناحیه فک پایین سمت راست. ؟

دربعضی ازحرکات زبان یافکم یک درد خیلی شدیدوغیرقابل تحمل دراین ناحیه ازفکم ایجاد میشود انگا ربامته لثه ام راسوراخ میکنند.
این درد شدید تنها نزدیک به یک دقیقه ادامه داردو خودبه خود تمام میشود.
درضمن به چندین دکترمراجعه کرده ام ولی کارسازنبوده ازجمله متخصص حلق وبینی وجراح عمومی. عاجزانه تقاضای راه حل دارم.
باتشکر.

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام با توجه به سن و نوع درد به احتمال زياد نورالژي تري ژمينال باشد به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنيد براتون دارو تجويز ميکند و بهتر ميشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران