برگشتن افسردگی و اضراب ممکن هستش؟

آیا ممکنه یه نفر افسردگی و یا مثلا اضطراب خودشو درمان کنه ولی بعد یه مدت دوباره برگرده؟

1 پـاسـخ

  • سلام. بله، ممکنه. عود افسردگي يا اضطراب بعد از بهبودي، يکي از مشکلات شايع اين اختلالات هست. عوامل مختلفي مي‌تونن باعث عود اين اختلالات بشن، از جمله: * استرس * فشارهاي زندگي * تغيير در روال زندگي * مصرف مواد مخدر يا الکل * عدم رعايت درمان اگر شما يا يکي از عزيزانتون دچار افسردگي يا اضطراب هست، مهمه که براي پيشگيري از عود اين اختلالات، نکات زير رو رعايت کنيد: * درمان رو تا زماني که روانشناستون صلاح مي‌دونن، ادامه بديد. * علائم هشداردهنده عود رو بشناسيد و در صورت مشاهده، سريعاً اقدام کنيد. * سبک زندگي سالمي داشته باشيد، از جمله خواب کافي، تغذيه مناسب و ورزش منظم. * مهارت‌هاي مقابله‌اي رو ياد بگيريد تا بتونيد با استرس و فشارهاي زندگي کنار بياييد. اگر احساس مي‌کنيد که علائم افسردگي يا اضطرابتون دوباره شروع شده، لطفاً با روانشناس خودتون مطرح کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران