۵۴
۷۴
آقــا

جرم گیری کرتاژ لثه؟

سلام و ادب و خسته نباشید.مدتی هست که دندان های پائین بنده درد میکنه. به دندان پزشک مراجعه کردم ایشون گفتن به علت عفونت لثه نیاز هست که جرم گیری کرتاژ بشم. ضمنا گفتن دندان های عقل هم باید کنده بشن.
بنده اصولا از جرم گیری و کارهایی که بر روی دندان انجام می شه واهمه و ترس و اضطراب دارم و موندم چه کار بکنم. تعریف کار شما رو شنیدم.لطفا راهنمایی کنین در شرایط کنونی چه کار بکنم. آیا جرم گیری کرتاژ لثه بی حسی نمی زنن؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير قبل از هر چيز ابتدا براي درمان از متخصص امر اطمينان حاصل کنيد و بعد از اين امر به طرح درمان پيشنهاد شده اطمينان کنيد. در صورتي که لثه شما ملتهب باشه و متخصص جراح لثه صلاح بدونه ميتونه از بي حسي حين جرمگيري استفاده کنه و منعي نداره و در صورتي که به درستي انجام بشه بدون درد هستش و هيچگونه ترسي هم نداره. براي آشنايي بيشتر با مجموعه ما ميتونيد به سايت ما www.dr-ghafoori.com و يا پيج اينستاگرام ما @dr.arashghafouri سر بزنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاشت دندان (ايمپلنت) در تهران