گرفتگی عضله پشت خیلی شدید علت چی میتونه باشه؟

من تو این سه هفته اخیر سه بار عضله کمرم گرفت با اینکه هرروز تقریبا یوگا میکنم تو ورزش اینجوری شدم حتی یکبار نزد مربی کهخوب هم گرم شده بودم دوسالی هست هیچ دردی نداشتم قبلا گرفتگی زیاد داشتم نه به این شدت طوری که عین سنگ میشم نفسم میره قبلا پزکی تشخیص فیبرو مایالژیا دادن ستون فقرات هم سالم بود نمیدونم دکتر اعصاب برم یا متخصص ماهیچه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس از شما

2 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران