۶۱
۹۰
آقــا

جواب سونوگرافی بیضه را میخواستم ببینم آیا مشکلی داره یا نه؟

سلام بابای من یکی از بیضه هاش بزرگ شده بود سونوگرافی داده در جواب نوشته مقدار کمی مایعات اطراف بیضه راست دیده شده اطراف بیضه چپ واریکوسل متوسط دیده شده اندازه اپیدرم راست بزرگ شده و در ناحیه تنه و tail الپیدیدیم راست توده solidبیضی شکل هتروژن همراه با هیپرمی شدید به آقای طبیعی 21*17*27 میلیمتر دیده می شود که مطرح کننده ضایعه تومورال اپیدیوم می باشد .ضایعات عفونی عنوان اپیدیوم با احتمال کمتر در تشخیص افتراقی قرار می گیرد

1 پـاسـخ

بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران