۶۵
۹۰
خانــم

دیسک کمر؟

با سلام آقای دکتر مادر من بیمار شما هستن .دیسک کمر تشخیص دادید الان شهرستان رفتن اونجا بخاطر وضعیت نشستن و دستشویی ایرانی بدتر شدن به حدی که تا دستشویی با سختی و مسکن میره .ایا باید اورژانسی مراجعه کنه ؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام نيازي به مراجعه اورژانسي وجود نداره. لطفاً در همان شهرستان به يک دکتر ارتوپد مراجعه کنند . و دارو و کمربند طبي دريافت کنند . و سه چهار روز استراحت مطلق داشته باشند. اميدوارم با اين اقدامات بهتر بشند. اگر بهتر نشدن در خدمتتون هستم تشريف بياريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران