۱۰
۲۷
خانــم

حرف گوش نکردن کودک 10 ساله؟

سلام خانم دکتر من کودکی 10 ساله دارم به شدت شلوغ و حرف گوش نکن چند بار پیش رواشناس بردیم گفتن تشخص ما پیش فعالی بردیم پیش دکتر اعصاب و روان کودکان 2 ماه دارو خورد اصلا بهش نساخت فقط یا میخوابید یا گیج بود الان دارو نمیدم ولی خیلی اذیتم میکنه بی نظم شلوغ معلم از دستش ناراضی و...... فقط میخوام راهنمایی کنید من چکار کنم

1 پـاسـخ

  • اگر تشخيص مطرح شده بيش فعالي باشد که حتما نياز به مصرف دارو ميباشد. اين اختلال بدون مصرف دارو، در درصد زيادي از موارد به علت عدم بهبودي، در نوجواني سبب بروز مشکلات عديده خواهد شد. لذا بهتر مي بود همان زمان، به پزشکتون مراجعه مي کرديد تا براي عارضه خواب الودگي دارو، تصميم گيري ميشد.
    البته در بچه هاي بيش فعال، روش هاي فرزندپروري والدين بايد با صبر و حوصله بيشتري باشد.
    لذا توصيه ميکنم مجددا به روانپزشک( ترجيحا فوق تخصص اطفال) مراجعه نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 477 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران