علت سقط های مکرر حتی در دروان تحت درمان؟

با سلام بنده میخوام انجام آزمایش ژنتیک بدم چون ما سه تا فرزند از دست دادیم و هر کدام از سه ماهگی به بالا به مشکلاتی برمیخوردن آزمایش های قبل ازدواج مون هم مشکل نداشت اما هر سهتا بارداری به مشکل خورده و ی دکتر زنان میگه باید آزمایش ژنتیک بدیم چون منو همسرم پسر عمه دختر دایی هستیم
خواهشا بگین چه نوع آزمایش ژنتیکی برای ما لازمه و چقدر هزینه داره حداقل تقریبیشو بهم بگین بیمه مون هم بیمه سلامت روستایی هست
خواهشا زود جوابمو بدین
تلفن 09157464763-09027747443
باتشکر زومکزهی

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک در تهران