۳۰
۷۹
خانــم

ایا اقدام برای بارداری برای کسی که استنت مغزی گذاشته برای رفع تنگی یکی از عروق کاروتیدمشکلی نداره؟

سلام و وقت بخیر.من متولد 70 هستم و قصد بارداری داشتم حدود 6ماهه که بخاطر تنگی یکی از عروق کاروتید مغزم که باعث ایجاد یه صدای خفیف درگوش سمت راستم شده بود استنت گذاشتم وبعد از اون خداروشکر مشکلم حل شد و تحت نظر دکترم بودم و الان قرص اسپرین 325مصرف میکنم و دکتر متخصص داخلی مغزواعصاب (نورولوژی) گفتن که بارداری برای من مشکلی نداره میخواستم بدونم از نظر پزشک زنان هم همینطور هست یا نه؟
از پزشک متخصص شهرمون هم پرسیدم باز گفتن اگه متخخص مغز واعصابتون .گفتن منعی نداره ،منعی نخواهد داشت.ممنون میشم راهنماییم کنین.

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران