فشار خون؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر
پسری 25 ساله هستم.
به دلیل فشار خون به دکتر قلب مراجعه کردم.
اکو و نوار قلب گرفتن. گفتن مشکلی نداره.
فشارم تا 17 هم میرفت.
دکتر قرص آملودیپین 5 دادن و گفتن هر 12 ساعت بخور.
ولی بازم هم فشارم روی 14 یا 15 هست.
مجددا به دکتر مراجعه کردم. قرص لوزارتان اچ و کاردیلول 6.25 و آملودیپین هر 12 ساعت میخورم. ولی بازم فشارم 15 هست. توروخدا کمک کنید دکتر

1 پـاسـخ

  • سلام .نگران نباشين. بهتره بجاي لوزار اچ . والزوميکس 160 /5 .استفاده کنين. املوديپين رو هم قطع کتين.يه دارو بنان natrilix 1.5 صبح ها بعد از صبحانه .کاروديلول رو ادام بدين. البته با توجه به اينکه فرمودين نوار واکو شدين .من صرفا داروهاي بهتر رو پيشنهاد ميکنم . کار درست مراجعه حضوري شماست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 195 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران