سندرم ابتلا بیماری بعد از انزال؟

سلام دکتر
آقای 25 ساله متاهلم
بنده بعد از انزال چه با رابطه یا در خواب یا خودارضایی دچار علائم زیر میشوم که واقعا اذیتم می کنه و معمولا چند روز طول میکشه.  و همیشه بعد از انزال صورت میگیره،  و از دوران بلوغ شروع شد و مبتلا به زود انزالی شده ام.
سردرد،  سوزش و خشکی چشم،  خستگی شدید،  افسردگی و کرختی،  ضعف شدید،  زانو و دندان درد،  شوره سر،  تعریق در گرما و سرما، صدا مفاصل و انگشتان،  زانو درد
کمر درد،  بی حالی، تاری دید، حساسیت به نور، سنگینی سر و بدن، گرفتگی عضلات
این علائم چند روز ادامه دار هست و بلافاصله پس از انزال شروع می شوند و خود به خود نا پدید می شوند.

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران