۴۰
۶۴
خانــم

خطوط دور چشم بعدازبین رفتن بوتاکس؟

وقت بخیر.من 40 سالمه و دور چشمم در حالت طبیعی خطوط نداره ولی از وقتی بوتاکسم از بین رفته وقتی می خندم خطوط دور وزیر چشمم بی نهایت زیادن و دایما در منزل از خیار و گلاب و اینجور چیزها استفاده می کنم ولی تاثیر چندانی نداشتن،می خواستم راهنماییم کنید ممنونم

1 پـاسـخ

  • به نظر شما خیار و گلاب باید خطوط و چروک ها رو درمان کنه ؟؟؟؟؟ بوتاکس از معجزات بزرگ علم پزشکی است قبل ازون در 15 سال قبل با هزینه های بسیار حتی ضعیف ترین خطوط هم امکان درمانشون عملا وجود نداشت...............تغدیه مناسب و مصرف گیاهان و سبزیحات بسیار در داشتن پوست موثر هستند اما این ماسک ها و عرقیات گوناگون و عجیب غریب که این روزها تبلیغ میشوند نه تنها اثری ندارند که احتمال اسیب هم دارند متاسفانه ما تاکنون یک تحقیق مستند از هچکدام را مشاهده نکرده ایم..........نکته مهم دیگر : بوتاکس هرگز و حتی در مواردی که توسط پزشک متخصص و متبحر هم انجام نشود نمیتواند باعث خطوط شود بوتاکس 6 ماه الی 1 سال دارو باعث محو خطوط شده و مهم تر اینکه درین مدت که خطوط جدید باید ایجاد میشد نیز جلوگیری کرده است و با ازبین رفتن زمان دارو پوست شما در روند طبیعی پیر شدن قرار گرفته است..( مشاوران پزشکی مطب دکتر خلیلی)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 421 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران