۳۰
۵۶
آقــا

تنگی نفس۲؟

سلام مجدد و خسته نباشید.آقای دکتر‌من‌3 روز پیش مزاحمتون شدم از طریق‌همین‌سایت و مشکلم‌تنگی نفس و سوزش مجاری‌تنفسی داشتم.دیروز کمی‌بهتر بودم‌ولی لمروز مجددا یه مقدار زیاد شده.علایم دیگری ندارم.هنوز هم‌نیاز به پیگیری نداره؟سوزش و خارش چانه گلو سینه آزار دهنده هست.راهکاری پیشنهاد میدید که یه مقدار بهتر‌بشه.ممنون.الان 10‌روزه این حالت کم و بیش هست.

1 پـاسـخ

  • سلام
    هنوز هم نياز به پيگيري نداره. هواي اتاقتون رو مرطوب نگه داريد و 48 ساعت بعد علايم خود را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران