۴۳
۶۰
خانــم

آیا کبد من چرب است؟

سلام وقتتون بخیر.من آزمایش خون دادم.کلسترول 229 وآنزیم های کبدیم SGOT 57وSGPT90 وقند ناشتا 87 وتریگلیسرید 119 میباشد.آیا کبد من چرب هست؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    در آزمايشات شما يک نکته مهم وجود دارد و ان بالا رفتن آنزيمهاي کبدي است. يکي از شايعترين علت آن کبد چرب است. براي تشخيص کبد چرب بايد تمامي عللي که آنزيمها را بالا مي برند رد کنيم. به نظر اينجانب به فاصله يک ماه آزمايشات را تکرار کنيد اگر همچنان بالا بود بايد بررسيهاي لازم انجام شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (6)(0)
بازدید : 626 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران