۳۳
۷۰
خانــم

وسواس فکری؟

سلام وقت بخیر.من دچار وسواس فکری هستم البته باتوجه به مطتلعاتی که انجام دادم متوجه شدم که دچاراین بیماریم.افکار شیطانی وتوهین به خدا مدام توذهنم تکرارمیشه وذهنم مدام مایله وه تکرارشون کنه ومن دچار ناراحتی حس گناه میکنم ضمن اینکه بی توجهی به این افکار یاگفتن ذکر یا روبروشدن بااین افکار فایده ای نداشته ووقتی اجازه میدن بیان بدترمیشه مقاومتم که میکنم بازم حالم بده راهکاری هست که بتونم این افکار منفیو کامل ازذهنم پاککنم وذهنم فراموش کنه

1 پـاسـخ

  • با سلام انجام اعمال وسواسي نه تنها كمك به برطرف شدن وسواس نمي شود بلكه سبب تشديد آنها مي شود و با درمان دارويي و روان درماني مي توان در بهبود وسواس به مراجعين كمك كرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران