۱۱
۴۲
آقــا

بسته شدن صفحات رشد؟

با سلام وخسته نباشید دخترمن 11 سالشه وقدش 138 و وزنش 42 است.ب خاطر قدش بردم پیش دکتر فهیمه سهیلی پور.با گرفتن عکس از مچ دستش و ازمایشات متوجه شد که صفحات رشدش بسته شده است و گفتن دیر شده برای رشد.امپول واریوپیتیل براش تجویز کرد که 28 روز یکبار بزنم.الان 6 تا زده گفته تا دوسال بزنه و نهایت قدش ب 148 برسه .بیشتر از این هم نخواهد رشد کرد.ویک ماه هم ست که براش کپسول L.Arginin تجویز کرده.ایا ب نظر شما قددخترم بیشتر از 148 نمیشه.خیلی دخترم ب خاطر قدش نگرانه خواهش میکنم اگه امکان داره کمکم کنید.اگه صفحات رشد بسته باشه چطور امکان داره قد دخترم از 138 به 148 برسه.دخترم هنوز نه سینه هاش دراومده و نه پریود شده.خواهش میکنم راهنماییم کنید.ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من شما اشتباه متوجه صحبتهاي خانم دکتر شديد، اگه هنوز بلوغ نداره پس چرا آمپول شروع شده؟
    بسته شدن صفحه ي رشد در سن 11 سالگي اون هم بدون بلوغ خيلي بعيده.
    بهرحال خانم دکتر سهيلي پور فوق غددکودکان هستن و مطمئنا به همه ي مسائل توجه دارند .
    بدون عکس و مرحله ي بلوغ ، واقعا قضاوت کردن در مورد هورمون رشد و قد آينده برام مشکل هست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 285 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران