سوء مصرف مخدر شیشه و عدم پایداری ترک کردن های مکرراینجانب؟

سلام و روز بخیر
من مهرداد هستم و 37 سالمه و کارمند هستم و متاسفانه اعتیاد به استفاده از شیشه دارم و تعداد دفعات زیادی اقدام به ترک کردم و به غیراز دو یا سه بار که مدت هرکدام به یکسال میرسید، در باقی موارد در همان روزهای ابتدایی مجدداً اقدام به استفاده می‌کردم . من 95% مطمئن هستم که هیچ روانشناسی یا کسی که در این زمینه تحصیلات داره، نمی تونه کمکی به من بکنه، مگر اون 5 درصد، الان که این متن را برای شما تایپ می کنم، مجدداً قصد ترک دارم ولی ایندفعه میخوام که از یه روانشناس حرفه ای که واقعاً چیزی توی چنته داشته باشه و بتونه منو متعجب کنه، کمک بگیرم .
جناب دکتر ازتون خواهش میکنم ، اگر توی این مسئله قویاً میتونید به اینجانب کمک کنید، هم شدیدا و هم به فوریت به کمکتون احتیاج دارم .
در آخر این رو هم اضافه کنم که شرایط روحی بسیار بسیار بدی (افتضاح) رو دارم تجربه میکنم ، خدا بخیر بگذرونه.
با تشکر فراوان و روز خوش

بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران