۲۶
۷۳
آقــا

درمورد ریه؟

سلام خسته نباشید من پارسال کرونا گرفته بودم 40 درصد ریه هام درگیربودن رفتم دکتر کنترل میکرد اسپری بودفورم هم داده بود امسال حامله ام یکم سرماخوردم میخواستم بپرسم میتونم ازاون اسپری بودفورم بزنم 9 ماهمه

1 پـاسـخ

  • با سلام
    عدم کنترل مشکلات تنفسي در طول بارداري مي‌تواند باعث آسيب به مادر و فرزند شود. بنابراين بايد مشکلات تنفسي در طول دوره بارداري به شدت کنترل شوند. شما حتما بايد پزشک قبلي و پزشک متخصص زنان در مورد مصرف هرگونه دارويي که نياز به مصرف داريد مشورت کنيد و از آنها راهنمايي بخواهيد. ممکن است با توجه به وضعيت فعلي شما از نظر مشکل ريوي و يا بارداري نياز به تغييري در دارو يا ميزان مصرف آن وجود داشته باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران