باردار نمیشم ؟

سلام ببخشیدمن 19 سالمه تقریبا 7 ماهی میشه اقدام کردم تجت نظر دکترم ماه اول برام امپول سینال اف و پی دی هوموگ نوشت جواب نداد تقریبا 14 روز قبل امپول پی دی پرگ تجوز کرد زدم ولی از اون موقع درد زیر شکم دارم شدید و ترشحات سفیدی میبینم بی بی هم زدم منفی بود ایا احتمال بارداری هست
و اگر این امپول هم جواب نده چیکار کنم زود باردار بشم البته همراه این امپول ها قرص لتروزل کلوموفین متفورمین و اسید فولیک هم مصرف کردم الان هم دوفاستون مصرف میکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران