۲۳
۶۶
خانــم

در رفتگی زانو و کشکک ؟

سلام آقای دکتر،بنده از مریض های سابقتون هستم در ارومیه،
سال 94 زانوی چپ من رو عمل کردید.
مینیکس و پیوند رباط و پیچ غضروفی گذاشتید توی زانوم.
علتش هم در رفتگی مکرر زانو و کشکک بود
آقای دکتر الان بعد از چند سال زانوی پای راستم که سالم بود و هیچ مشکلی نداشت بطور ناگهانی زانوم قفل کرد و پام چرخید و کشکک پام جابجا شد.
ماموران اورژانس انداختن سرجاش و در بیمارستان عکس رادیولوژی گرفتن و گفتند هیچ مشکلی نیست و کشکک سرجاشه.
بنده به دکتر متخصص مراجعه کردم و ورم زانوم خیلی خیلی شدید بود و ایشون گفتن خونریزی زانو دارم و از زانوم خون کشیدن .
در جواب ct scan گفتند که زانوم هیچ مشکلی نداره از لحاظ پارگی و شکستگی و علت این اتفاقم نرمیِ استخوان گفتن
اطراف زانوم به شدت درد داره.
نمیخوام مثلِ زانوی چپم که عمل کردم کار به عمل بکشه و برای تقویت و بهتر شدن بدون عمل هرکاری لازم باشه میکنم

پیشنهاد شما چیه؟
چه راه کار هایی برای تقویت میتونید بهم بدید؟
شما دکتر خودم بودید و موقع عمل هم بجز شما به کسی دیگه ای اعتماد نکردیم ...
کاش میشد خودتون اینجا بودید.
نمیخوام مثله زانوی قبلیم کار به عمل کشیده بشه
عکس رادیولوژی رو براتون بارگذاری کردم.

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران