٢٤
٥٥
خانــم

تقویت عضلات سالمند؟

سلام مادر بزرگ 75 ساله ای دارم كه خیلی آرام راه میره حتی برای استفاده از پله برقی كلی صبر میكنه و آخر هم با كمك من كه محكم نگه اش میدارم با هول و هراس سوار میشه مخصوصا اگر پله برقی حركت تندی داشته باشه منصرف میشه و  از پله استفاده میكنه در ضمن عضلات شلی داره آیا در این سن درمانی برای حفظ تعادل  و حركت سریع او وجود داره ؟ من خیلی دوست دارم مادر بزرگم رو با خودم همه جا ببرم ولی این مشكلی كه داره برای بردنش خیلی اذیت میشم .

7 پـاسـخ

  • بله بايد توانبخشي فعال براي ايشان انجام شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • علت مشکل فوق دو چيز است:1.ضعف پيشرونده عضلات که در افراد مسن به تدريج ايجاد مي شود و جزيي از فرآيند کهنسالي است. 2.ترس و نگراني از سقوط که در اين افراد شايع است و احتمالا در بيمار شما بيشتر از حد طبيعي است.
    براي درمان علت اول بايد بيمارعصلات خود را روزي دوبار ورزش دهد که آموزش ورزش ها توسط پزشک يا فيزيوتراپيست داده خواهد شد و بيمار خود در منزل با نظارت خانواده انجام مي دهد.
    براي کاهش ترس از سقوط دو چيز مهم است 1.گرفتن عصاي دستي توسط بيمار در هنگام راهپيمايي 2.تمرين ايستادن کنار صندلي و گرفتن پشتي صندلي و بلند کردن يکي از پاها به مدت پنج تا هشت ثانيه و ده بار تکرار براي هر پا بعد از سه هفته از انجام اين تمرين همين حرکت با چشمان بسته نيز انجام خواهد شد.
    در صورت مداومت در انجام اقدامات فوق تعادل و توانايي حرکت بيمار مي تواند حدود 25 تا 30 درصد اضافه شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • علت مشکل فوق دو چيز است:1.ضعف پيشرونده عضلات که در افراد مسن به تدريج ايجاد مي شود و جزيي از فرآيند کهنسالي است. 2.ترس و نگراني از سقوط که در اين افراد شايع است و احتمالا در بيمار شما بيشتر از حد طبيعي است.
    براي درمان علت اول بايد بيمارعصلات خود را روزي دوبار ورزش دهد که آموزش ورزش ها توسط پزشک يا فيزيوتراپيست داده خواهد شد و بيمار خود در منزل با نظارت خانواده انجام مي دهد.
    براي کاهش ترس از سقوط دو چيز مهم است 1.گرفتن عصاي دستي توسط بيمار در هنگام راهپيمايي 2.تمرين ايستادن کنار صندلي و گرفتن پشتي صندلي و بلند کردن يکي از پاها به مدت پنج تا هشت ثانيه و ده بار تکرار براي هر پا بعد از سه هفته از انجام اين تمرين همين حرکت با چشمان بسته نيز انجام خواهد شد.
    در صورت مداومت در انجام اقدامات فوق تعادل و توانايي حرکت بيمار مي تواند حدود 25 تا 30 درصد اضافه شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    معمولا در سنين بالا ضعف و تحليل رفتن عضلات ايجاد ميگردد.بهترين راه تقويت عضلات و استفاده از رژيم غذايي مناسب ميباشد
    اگر اختلال تعادل دارن و با بستن چشمان نميتواند تعادل خود را حفظ کند حتمن مراجعه حضوري و معاينه کامل بايد انجام گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    معمولا در سنين بالا ضعف و تحليل رفتن عضلات ايجاد ميگردد.بهترين راه تقويت عضلات و استفاده از رژيم غذايي مناسب ميباشد
    اگر اختلال تعادل دارن و با بستن چشمان نميتواند تعادل خود را حفظ کند حتمن مراجعه حضوري و معاينه کامل بايد انجام گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 259 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران