تعریق شدید؟

سلام دکتر من تعریق شدید کف دست و زیربغل دارم به طوری که کلن از همه چی ناامیدم اعتماد به نفس ندارم
توی تلویزین شنیدم که یه راه درمان جراحی سمپاتکتومی هست حالا شما بهم کمک کنید از عوارضش و اینکه اگر انجامش بدم چه قدر احتمال داره تاثیر داشته باشه

1 پـاسـخ

  • سلام.سمپاتکتومي عمل جراحي براي بيماري شما توسط جراحان عروق وجراحان توراکس به روش توراکوسکوپي انجام ميشود ودردست جراحاني که دراين زمينه تجربه دارند عوارضي ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران