۳۲
۶۰
خانــم

دستگاه میکرودرم خانگی؟

با سلام ببخشید این دستگاههای میکرودرم خانگی برای شفافیت و از بین بردن منافذ پوست و جای لک مناسبند؟؟

1 پـاسـخ

  • میکرودرم یعنی پاکسازی پوست در مطب ها چند نوع دستگاه پودری و ساده یا دستگاه gp که عمیق و لایه بردار کامل هست و حتما توسط پزشک باید انجام شود وجود دارد........میکرودرم کردن برای پوست های چرب سالانه 3 بار ضرروی است و برای کمک به روند سلامت پوست میتوان هر دو ماه انجام داد......... از انواع خانگی انها که انواع مختلف و متاسفانه اکثرا بی کیفیت و چینی هستند اطلاعات ( دقیق ) نداریم .......ولی در کل میکرودرم کمک به پاکسازی پوست و از بین بردن سلول های مرده میکند اما میکرونیدلینگ بهبود و درمان منافذ و محو کردن لک های تیپ کمرنگ هست ( حتما توسط پزشک و با داروی مناسب )...........(مشاوران پوست مطب دکتر خلیلی)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 288 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران