۳۷
۴۷
خانــم

سرطان تخمدان؟

من گرگان زندگی میکنم یکسال متوجه شدم کیست آندومتریوز دارم به مدت 10 ماه ویزان خوردم سه ماهه که قرصم قطع شده از زمانی که قرص قطع کردم الان کیستم به اندازه 7 میل بزرگتر شده و آزمایش he4 = 71/9 و roma=16/6
شده البته سونو واژینالم غیر از اندازه کیست نرماله و ca125 و ca19-9 نرمال هستن
یکم آزمایشاتم من نگران کرده ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام من ادمين خانوم دکتر خوشبخت هستم .
    در ابتدا يک شماره تماس از خودتون بگذاريد يا با شماره خود در واتساپ به شماره من پيام بديد
    با توجه به ايام اخر هفته سعي ميکنم جواب خانوم دکتر رو براتون بگيرم .
    در غير اينصورت از طريق اپليکيشن *** جمعه ساعت 11 تا 2. باهاشون تماس بگيريد و يا شنبه به من زنگ بزنيد تا تعيين وقت ويزيت کنم .
    لطفا در اين سايت در نظر دهي شرکت کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان سرطان، راديوتراپي و انکولوژي در تهران