بارداری خطر؟

سلام وخسته نباشید 20سالمه ودر17سالگی ازدواج کردم و 3بار سقط پوچ داشتم بعد باردار شدم و با مصرف قرص آ اس آ و امپول ضد سقط بارداریمون بسلامتی طی کردم و الان ی بچه دارم الان دخترم دوسالشه و خواستم باردار شدم که الان 7ماهه جلوگیری ترک کردم و بارداری انجام نشد در ضمن کم خون وجلوگیریم طبیعی بود وپریودیم همیشه سروقتشه؛ سوال من اینه ایا مشکلی به نظرتون دارم که تا حالا دوباره باردارنشدم؟؟و اگه باردار شدم بنظرتون دوباره نیاز به امپول ضدسقط دارم؟

1 پـاسـخ

  • سلام، اقدام به بارداري را به مدت يکسال از زمان شروع آن بايد ادامه دهيد. در صورتيکه پس از اين زمان بارداري اتفاق نيفتاد ارزيابي هاي آزمايشگاهي هورموني و انجام سونوگرافي کمک کننده خواهند بود.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 202 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران