۱۷
۴۳
خانــم

بولیمیا پرخوری عصبی؟

من 17 سالمه و از چهار ، پنج سال پیش پرخوری عصبی رو هنگام استرس و اضطراب داشتم اما چند وقتیه که احساس میکنم شدید شده و بعدش احساس گناه میکنم و مدام از خودم خجالت میکشم و همش نگران اینم که چاق بشم و خجالت میکشم تو جمع حاضر شم میشه خواهش کنم راهنماییم کنین؟

1 پـاسـخ

  • با سلام يکي از انواع اختلالات خوردن پرخوري عصبي هست که گاهي از اوقات ميتونه با اختلالات اضطرابي يا خلقي همزمان بروز کنه. با توجه به اينکه اشاره کردين چند وقته مشکلتون شديدتر شده و باعث شده از فعاليت هاي اجتماعي کناره بگيرين و احساس گناه مداوم داشته باشين توصيه ميکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنين تا مشکلتون بطور دقيقتر بررسي و درمان بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران