۴۰
۷۸
خانــم

دردمثانه وتکررادرتر؟

سلام من خانم مجردی هستم که گاهی دردمبهمی در پهلوها دارم وگاهی سوزش،وتکررادرار هروقت آزمایش میدم میگن عفونت ادراری داری،وتا قرص سیپروفلوکسیسین میخوردم کمی بهتربودم ولی بعد یک هفته دوباره همون علامتها عود میکنن،دیگ خسته شدم با اینهمه رعایت ودکتر رفتن،توروخدا راهنمایی کنید چکارکنم.چکارکنم یا چی مصرف کنم؟؟سپاس ازشما

2 پـاسـخ

  • سلام،بايستي دراسرع وقت باروشهاي خاص تصويربرداري دستگاههاي ادراري وتناسلي شمابررسي شودونيزآزمايشاتي انجام شوندالبته ممکن است همه چيزطبيعي وسالم باشدومسائل عصبي وروحي مطرح باشند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران