ایا با وجود کار با کامپیوتر میتونم لیزیک کنم؟ ؟

سلام خسته نباشین. من شاغلم و تقریبا تمام کارم با کامپیوتره. چشمام نزدیک بین و 3.25 نمره عینکمه. میتونم لیزیک کنم؟ با وجود شرایط کاریم ضعف بیناییم برگشت پذیره؟

5 پـاسـخ

  • درود، با توجه به قرار داشتن شما در محدوده سني پيرچشمي، حتي بعد از جراحي لازک/ليزيک، نياز به استفاده از عينک براي کارهاي نزديک مرتفع نمي گردد. گرچه قاعدتا از ديد دور بدون عينک لذت خواهيد برد.
    ضمنا حجم کار نزديک بالا، از ريسک فاکتورهاي بازگشت نزديک بيني ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام مشکلي نيست و ميشه عمل کرد معمولا تو اين سن برگشت پذير نيس
    البته در جريان باشين اگر عمل انجام بدين چون توي سن پيرچشمي هستين احتمالا براي نزديک عينک مطالعه نياز بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام بهتره مدتي بعداز ليزيک کارتون رو کمتر کنين نا بهبودي کامل حاصل بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • بعله

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 445 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران