۴۰
۶۸
خانــم

حس ادرار گردنم را ازدست دادم؟

سلام مدت 4 پنج روز پیش دچار درد در پهلو شدم هنگام عطسه و خندیدن پهلوها از داخل درد می گرفت حدود 8 دهم تب و یکم لرز داشتم بعد و همچنین حس اینکه او اره دارم رو با توجه ب مایعات فراوان ک میخوام از دست دادم و تا خودم ترم دستشویی حس ادرار ندارم ولی وقتی میرم کامل تخلیه میشم یعنی میزان خروجیم با دریافتیم مثل همه رنگ ادرارم سفید بو نداره ولی فقط حس اینکه میکنم پر شده رو ندارم ویزیت آنلاین شدم و دکتر اورولوژی بهم فلوکسی 500 وسکسیب 100 هر 12 ساعت وباکلوفن شبی یک عدد ولی الان دو روزه استفاده کردم هنوز حس دستشویی رو ندارم بعد استفاده دوروز تبم افتاد ولی بازم بعد استفاده 4 بار از قرص 5 دهم تب دارم سابق شن چه داشتم ولی سنگ تو سونوم ندیدم قبلا دوسال پیش حالا نظر شما چیه اصلا بیرون نمیرم رفت وامدم رو از زملن کرونا قطع کردم شوهرم ک راننده یود 5 روز قبل ازاینکه این مشکل برام پیش بیاد دیگه نداشتم سر کار بده چون راننده بود حالا میترسم کرونا نگرفته باشم آقای دکتر میشه کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 140 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران