تشخیص بیماری ام اس با توجه به علائم و نتیجه آزمایش خون و ام آر آی آیا بیماری من ام اس است؟

سلام خانمی 48 ساله هستم به طور ناگهانی بعد از بیدار شدن از خواب دو چشمم هماهنگی خود را از دست دادند و لوچ شدند سرگیجه و عدم تعادل داشتم و دوبینی شدید بعد از چند روز این علائم هنوز وجود داشت و احساس سنگینی در سر هم به آنها اضافه شد آزمایش خون دادم و تعداد گلبول های سفید بالا بود و ام آر آی انجام دادم که نتیجه آن بارگذاری می‌شود ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید چون این علائم یک باره رخ داده و قبلا هیچ علائمی مثل خواب رفتن دست و پا نداشته ام ممنونم

2 پـاسـخ

بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران