۳۵
۸۷
خانــم

بالن زدن قلب؟

سلام
من جوانی 35 ساله هستم که یه مدت حدود یک سالی هست دردهایی در ناحیه قفسه سینه و تپش قلبهای وقت و بی وقت و ریتم نامنظم قلب رو داشتم که بعد از کلی دکتر رفتن الان بهم گفتن واسه شماباید بالن قلب انجام بشه از طریق مچ دست ،
میخواستم بفرمایید چقد مچ دست رو شکاف میدن واسه وارد کردن همون بالن یه داخل رگ واینکه جای زخمش تاچه مدت طول میکشه خوب بشه
ودوم اینکه هزینش حدودا چه مقدار هست؟سلام
من جوانی 35 ساله هستم که یه مدت حدود یک سالی هست دردهایی در ناحیه قفسه سینه و تپش قلبهای وقت و بی وقت و ریتم نامنظم قلب رو داشتم که بعد از کلی دکتر رفتن الان بهم گفتن واسه شماباید بالن قلب انجام بشه از طریق مچ دست ،
میخواستم بفرمایید چقد مچ دست رو شکاف میدن واسه وارد کردن همون بالن یه داخل رگ واینکه جای زخمش تاچه مدت طول میکشه خوب بشه
ودوم اینکه هزینش حدودا چه مقدار هست؟

1 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران