ریزش سکه ای ؟

باسلام واحترام
من یک دختر 26ساله هستم 2 ماه و10روزی هست دچارریزش موسکه ای شدم  درابتدایکی بودبه پزشک متخصص مراجعه کردم که برای من امپول تزریق کردند وژل follivest  وبرای خارش محلول آفی بتازن اما هرزگاهی موبه اندازه 5 میل میزدبیرون ودوباره ناپدیدمیشدتامجدد بعداز 40روزپیش متخصص دیگررفتم که باتوجه به جواب ازمایش که دچارکمبودویتامین Dبودم امپول ویتامین Dوچنومحلول وقرص فولیک اسید رابرای من تجویز کردند که متاسفانه بعداز10 روزواستفاده ازداروهای جدیدوقدیم هنوزجواب نگرفتم واین تکه های ریزش ازیکی تبدیل به 4 تاشده باخارش فراوان وریزش بسیارشدید درضمن من تیروئیدکم کارهم دارم من استرسی هم ندارم امافعلااین موضوع من راخیلی نگران میکندلطفا من راراهنمایی کنید

3 پـاسـخ

  • سلام
    بيماران با ريزش موي سكه اي يكي بيشترين مراجعان مطب هاي پوست مي باشند.
    شايعترين علت ايجاد كننده ان استرسها و ضعف سيستم ايمني مي باشد .ولي در بدو ورود يك معاينه و آزمايش براي برسي از نظر بيماريهاي داخلي هم انجام ميشود .
    درمان آن شامل رفع استرس ،كرمهاي موضعي ،داروهاي خوراكي تقويت كننده سيستم ايمني و در نهايت تزريق داخل ضايعه با فواصل هر سه تا چهارهفته يكبار است كه اكثر افراد پاسخ خوبي به اين درمان مي دهند پس لطفا شما نيز درمان خود را كامل نماييد اگر باز هم جواب نگرفتيد اخرين مرحله نمونه برداري از پوست ناحيه و ارسال آن برا ي بررسي آزمايشگاهي پاتولو ژي مي باشد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    باتوجه به تعداد ضايعات سر شما که روبه افزايش هست بايد هر چه سريعتر درمانهاي خوراکي و تزريقي براي شما اغاز شود نياز هست توسط متخصص پوست ومو معاينه شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    طب سنتي و سوزني ميتواند به شما کمک کند
    با ما مشاوره حضوري کنيد
    تهران
    ميدان رسالت،خيابان هنگام،بالاتر از تقاطع فرجام،پلاك 95، واحد3
    (روزهاي زوج ساعت 17 تا20 )
    🔔77228780
    🔔09125709879

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 517 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران