حاملگی مولار؟

سلام من یکبار حامگی مولار 3سال قبل داشتم  میخواهم دوباره حامله شوم پزشکان متخصص می گویند اگر بار دوم هم حاملگی مولار داشته باشی باید هیسترکتومی شوم در ضمن یک بچه دارم و 34 ساله هستم  ایا واقعا باید هیسترکتومی شوم

2 پـاسـخ

  • سلام
    احتمال حاملگی مولار مجدد زیاد نیست. در صورت تمایل به حفظ باروری نیاز به برداشتن رحم وجود ندارد. مگر در موارد شک به بدخیمی.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام الهام عزیز   یک بار حاملگی مولار احتمال حاملگی مولار بعدی را بیشتر میکند ولی بهر حال در هر نوع بارداری  و حتی پس از زایمان احتمال مول برای هرکسی وجود دارد    و این دلیلی برای ترس از بارداری نیست   اسید فولیک قبل از بارداری استفاده کنید

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 336 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو انکولوژي زنان (سرطان در تهران