دندان درد و درد لثه؟

درود من چند وقتیه دندون اسیابم شکسته چند مدت از دنتول استفاده کردم دردمو کم میکرد ولی بعد یه مدت همون طرف دهانم لثه هام متورم میشه و بسیار زیاد درد می‌کنه یعنی نمی‌فهمم که دیگه کدوم دندونمه میشه کمکم کنید و بفرمایید باید چه کاری انجام بدم برای تسکین دردم

1 پـاسـخ

  • نشان دهنده ي وجود عفونت در اطراف دندان هست با مراجعه ي حضوري دندانپزشک از شما تست هاي مختلف به عمل مي اورد و با گرافي دندان و ساير شواهد مشخص ميکند درد بيشتر از کدام دندان هست و بايد درمان اصولي انجام شود صرفا دارودرماني کافي نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران