ابکی بودن اسپرم؟

سلام خسته نباشید من واریکوسل دارم و دوبار عمل کردم تقریبا 4 هفته بود که که جنب نشده بود پس به صورت مصنوعی خودم را ارضا کردم متوجه شدم منی من خیلی ابکی و اصلا حالت ژله ای را نداره الان خیلی نگرانم تو خدا کمکم کنید البته من 2ماهی میشه اومدم روسیه و قبلا تو یک منطقه خیلی گرم زندگی میکردم و الان فشار و استرس خیلی زیادی را تحمل میکنم و اینکه  تغذیه خیلی خوب و مقوی  تو این 2ماه نداشتم

بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران