۱۷
۶۵
خانــم

سلام دخترم هیچ ارتباطی با خانواده نداره حتی دیروز هم صبح از منزل متواری شد؟

هر کار میکنیم ،با من و مادرش ارتباط برقرار نمیکنه ،17 سالشه ،انگار اصلا مترو دوست نداره،دیگه نمیدونم چکار کنم، خسته شدم طوری که خودم هم طاقتم سر اومده و آرزوی دارم زنده نبودم

1 پـاسـخ

  • سلام . اميدوارم حالتون خوب باشه. آنچه که به اختصار ذکر کرديد نشان از مشکلات متعددي داره از حمله مشکل ارتباطي در منزل ، مشکلات دوران نوجواني ، مشکلات شخصيتي و يا حتي اختلال افسردگي. اما ممکن است يکي يا چندتا از مشکلات فوق وجود داشته باشند چراکه دوران نوجواني دوره پر چالشي براي فرزندانمان است. به هرحال نياز به بررسي بيشتر و اقدامات درماني و پيشگيرانه است. توصيه من به شما والدين عزيز و دلسوز که در شرايط نسبتا بحراني هستيد مراجعه جهت مشاوره و دادن اطلاعات بيشتر است. حتي اگر فرزند دلبند شما مراجعه نميکند حتما شما والدين براي جلسه اول مراجعه کنيد تا با همفکري با مشاور و پزشک خود راهکار مناسبي را پيدا کنيد . مسلم است که مراجعه هرچه سريعتر کار را آسانتر ميکند. توکل خود را به خداوند از دست ندهيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 319 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران