آیا امکان بارداری علیرغم مصرف دینوژست (برای حدود 3 ماه) و پریود نشدن (برای دو دوره) وجود داره؟ ؟

نزدیک به 3 ماه هست که دینوژست مصرف میکنم و در طول این مدت به جز ماه اول مصرف دینوژست پریود نشدم. ینی دو پریود آخر رو از دست دادم. در ماه آخر رابطه بدون جلوگیری داشتیم و برای دومین بار در یک ماه قرص لونژیل مصرف کردم (بعد از 3 هفته از مصرف اولین لونژیل) . بعد از یک هفته از مصرف لونژیل لکه بینی خیلی خیلی کمی داشتم. و 3 روز هست که مصرف دینوژست رو متوقف کردم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که آیا امکان بارداری وجود داره یا نه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 286 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران