۴۴
۸۸
آقــا

سلام پسرم ۳سال و۶ماهش نارس به دنیا آمد و زنش ۱کیلو۸۰۰ گرم بود بیماری سین داکتلی دار ۳تا از انگشتان دست بهم چسبید واستخوان جمجمه هم از سمت راست از یکطرف چسبندگی داشته دیر راه افتاد کار درمانی بردیم تا اینکه ۲سالگی راه افتاد و الان هم حرف نمی زنه تا الان که ۳سال و۶ماه دار فقط در حد مامان و بابا واب ودد چون کلمه دیگه صحبت میکنه و این اواخر هم پای راستش را می کشه و هر فرمانی بهش میدهیم انجام میدهد مثل در را ببند ،کنترل تلویزیون را بیار ،کوشی من که زنگ میزنه از صدای زنگش متوجه میشه مال من یا خانومم یا موقع شام و نهار برای آوردن ظرف کمک میکنه وظرفهای کثیف را میبره میاندازه ظرفشویی دکتر مغز اعصاب در شهر اراک میبرمش هر چند ماه ی تشخیصی میده که با تشخیص قبلی فرق دار دوهفته پیش تشخیص cp دا ده که میشه فلج مغزی میخواستم لطف کنید از نظر شما مشکل یا بیمارش چی هست ممنون ؟

سلام پسرم 3سال 6ماهش نارس به دنیا آمد و زنش 1کیلو 800گرم بود بیماری سین داکتلی دار 3تا از انگشتان دست بهم چسبید واستخوان جمجمه حین تولد از سمت راست از یکطرف چسبیده دیر راه افتاد کار درمانی برویم تا اینکه 2سالگی راه افتاد و الان هم حرف نمی زنه تا الان که 3سال و6ماه دار فقط در حد مامان و بابا واب ودد،و چند کلمه دیگه حرف میزنه و این اواخر هم پای راستش را می کشه وتعادلش کم ورود زمین میخورد وهر فرمانی بهش میدهیم انجام میدهد مثل در را ببند ،کنترل تلویزیون را بیار،گوشی من که زنگ میزنه از صدای زنگش متوجه میشه مال من یا خانومم یا موقع شام و نهار برای آوردن ظرف کمک میکنه وظرفای کثیف را میبره ظرفشویی دکتر مغز اعصاب در شهر اراک میبرمش هر چند ماه ی تشخیصی میده که با تشخیص قبلی فرق دار دوهفته پیش تشخیص cp داده که فلج مغزی میخواستم لطف کنید از نظر شما مشکل یا بیمارش چی هست ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 416 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران