نامنظمی قاعدگی؟

سلام و خسته نباشید.
من 20 سالمه و از سه سال پیش قبل از کنکور دانشگاه دچار نامنظمی قاعدگی شدم و خیلی زود به زود پریود میشم.اوایل چند ماه تحمل کردم ولی بعدش چون خیلی سختم شد دوتا ده روز قرص های مدروکسی پروژسترون خوردم و وضعیتم یکم بهتر شد بعد اون دو دوره.ولی کنکور قبول نشدم و مجبور شدم دوباره پشت کنکور بمونم و دوباره این قضیه تکرار شد.اینبار رفتم سونوگرافی و ازمایش خون واسه هورمون ها و اهن و..دادم که مشکل خاصی نبود و من بازم چند ماه درگیر بودم و تحمل کردم تا بعد کنکور دومم که بعد از اون با کم شدن اسرترسم خود به خود و بدون دارو حل شد مشکلم.الان دو ماه وارد دانشگاه شدم و اصلا استرس واسه کنکور یا خود دانشگاه دیگه نیست ولی وضعیتم دوباره مثل قبل شده و نمیدونم این بار برای چیه.دوباره دوتا ده روز مدروکسی پروژسترون خوردم به این صورت که روزی دوتا قرص پنج میلی تا ده روز و بعد قطعش فرداش پریود شدم و یک هفته ادامه داشت و یک هفته هم خوب بودم بعد پریود و از روز چهارده دوباره شروع کردم به خوردن قرصا تا ده روز و اینبار اصلا قرصا تاثیری نداشت و بازم خیلی زود دوباره پریود شدم.رفتم ازمایش خون دادم همین هفته و سونوگرافی هم رفتم جوابش را براتون میفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید از چیه.چون دیگه اون استرس و..هم نیست.مرسی(تو سونوگرافی گفتن مشکلی نیست و همه چی رو واسم نوشته نرمال ولی جواب ازمایش رو میفرستم)

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما
    تفسير آزمايشات هر ييمار با توجه به شرح حال و معاينه باليني کامل جهت اقدامات درماني مناسب صورت ميگيرد.
    حتما به پزشک مراجعه بفرماييد.
    درمان واحد براي تمام بيماران وجود ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 340 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران